Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا در خصوص آخرین آمار ‌مراجعه هموطنان به مراکز تعویض پلاک در سراسر کشور اظهار داشت: تاکنون 600 هزار نفر از متقاضیان شماره‌گذاری و تعویض پلاک خودرو از طریق «نوبت‌دهی اینترنتی» خدمات مربوطه را دریافت کرده‌اند.

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا با بیان این مطلب که سامانه نوبت‌دهی اینترنتی رسماً توسط فرمانده ناجا در هفته نیروی انتظامی افتتاح شد، به رضایتمندی مردم از اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط کرونا و لزوم ‌‌رعایت پروتکل‌های بهداشتی با راه اندازی و به کارگیری از سامانه اینترنتی توانسته‌ایم هم تعداد مراجعان به این مراکز را مدیریت کرده و هم از معطلی افراد بکاهیم؛ ضمن آنکه فاصله گذاری و پروتکل های بهداشتی ابلاغی نیز در این مراکز کاملا رعایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: متقاضیان برای گرفتن نوبت اینترنتی باید به سامانه پلیس راهور ۱۲۰ مراجعه کرده و با ورود به لینک نوبت‌دهی اینترنتی، بازه زمانی مدنظر خود را ثبت کنند؛ در هنگام ثبت نوبت مدارکی که برای تعویض پلاک لازم است به کاربر اعلام می‌شود؛ لازم است متقاضیان در هنگام مراجعه به مراکز تعویض پلاک حتماً مدارک لازم را داشته باشند.

سرهنگ محمدی به متقاضیان اعلام کرد که حتماً در بازه زمانی رزروشده به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند؛ نه زودتر و نه دیرتر؛ اگر زودتر بیایند معطل شده و اگر دیرتر مراجعه کنند نوبتشان را از دست می‌دهند.

وی اضافه کرد: مسأله مهم دیگری که در نوبت‌دهی اینترنتی با آن مواجه هستیم عدم مراجعه افراد در زمان‌های رزروشده است؛ افراد دقت کنند که اگر در بازه مشخص نمی‌توانند مراجعه کنند حتماً نوبت را کنسل کنند تا فرد دیگری بتواند از آن نوبت استفاده کند و مدت زمان رزروشده خالی نماند.

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: هم اکنون در سراسر کشور کار تعویض پلاک و شماره‌گذاری وسایل نقلیه اعم از خودروی سواری، موتورسیکلت و وسایل نقلیه سنگین به واسطه نوبت‌دهی اینترنتی امکان پذیر است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تعویض پلاک پلیس راهور ناجا پلیس راهور ناجا سرهنگ علی محمدی مراکز تعویض پلاک مراکز تعویض پلاک نوبت دهی اینترنتی شماره گذاری پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۳۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور

سردار وحید مجید رئیس پلیس فتای فراجا گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹ هزار و ۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفته اند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳ هزار و ۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد هزار و ۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و بقیه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

او افزود: با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتوا‌های نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجار‌های عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

سردار مجید گفت: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایت مدار ایرانی شده قطعاً در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتا فراجا از هموطنان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران 

سردار وحید مجید رئیس پلیس فتای فراجا با بیان اینکه پلیس فتای مازندران از پلیس‌های دارای رتبه در حوزه کشف جرایم سایبری بین استان‌های کشور است، گفت: پلیس فتای مازندران در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه دوم شده است که جا دارد از تلاش‌های و زحمات سردار مفخمی فرمانده انتظامی و سرهنگ خورشاد رئیس پلیس فتای استان قدردانی کنم. 

او با بیان اینکه بدلیل ضریب بالای نفوذ اینترنت در استان مازندران و دریافت خدمات بالای سایبری شهروندان، طبیعتاً مجرمان اینترنتی در این حوزه فعالیت بیشتری دارند، افزود: پلیس فتای استان با جرایم مختلفی در این حوزه نسبت به سایر استان‌ها مواجه است. 

سردار مجید، کلاهبرداری اینترنتی با تاکید بر بازار‌های آنلاین، برداشت‌های اینترنتی غیر مجاز، مزاحمت‌های اینترنتی، دسترسی به اطلاعات افراد و قمار و شرط بندی اینترنتی را از اولویت‌های جرایم سایبری در استان مازندران برشمرد. 

رئیس پلیس فتای فراجا از انهدام ۲۰ باند در حوزه‌های مختلف جرایم سایبری در استان مازندران، خبر داد و گفت: ۳۵ میلیارد ریال از وجوه مردم که از سوی مجرمان سایبری به صورت غیرمجاز برداشت شده بود با اقدام به موقع مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای مازندران مسدود شد که روش خوبی برای حفظ وجوه مردم و اقدام قانونی برای برگشت آن به حساب شهروندان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • ۱۲ هزار نفر در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم سراسر کشور شرکت کردند