Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- تعویض پلاک خودرو به خاطر شرایط کرونایی می‌تواند به‌صورت اینترنتی انجام شود. در این راهنمای قدم به‌قدم می‌توانید همه‌چیز را درباره نوبت‌دهی اینترنتی تعویض پلاک خودرو بخوانید. خریدار و فروشنده می‌توانند کل فرآیند خرید و فروش خودرو را بدون پیاده شدن از ماشین کامل کنند

قدم اول؛ ثبت مدارک در پلیس به اضافه ۱۰
برای استفاده از سامانه شماره‌گذاری اینترنتی ابتدا باید اشخاص متقاضی با دست داشتن اصل کارت‌ملی و شناسنامه به یکی از دفاتر پلیس به‌اضافه ۱۰ در محل سکونت خود مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فاز اول طرح شماره‌گذاری اینترنتی صرفا خدمت نقل و انتقال اینترنتی برای اشخاص حقیقی ایرانی که مالکیت شش دانگ کامل خودرو سواری را دارند، امکان‌پذیر است. حضور اشخاص حقیقی شامل متقاضی فروش و متقاضی خرید در تمام مراحل الزامی است و در اجرای این طرح نمی‌توان به صورت وکالتی کاری را انجام داد. با حضور فروشنده و خریدار در دفاتر پلیس به‌اضافه ۱۰ مشخصات هویتی و سکونتی فرد ثبت می‌شود.

قدم دوم؛ ثبت نوبت اینترنتی تعویض پلاک
بعد از ثبت مشخصات در سامانه پلیس من و دفاتر پلیس به‌اضافه ۱۰، فروشنده خودرو با مراجعه به آدرس اینترنتی pelak.epolice.ir نسبت به ثبت‌نام و دریافت رمز عبور یکبار مصرف اقدام می‌کند. پس از ورود به سامانه مربوطه وارد قسمت نقل و انتقالات اینترنتی شده و قوانین و مطالب درج شده را مطالعه کرده و تایید می‌کند. خودرو انتخابی باید دارای بیمه‌نامه شخص ثالث و معاینه فنی بوده و فاقد هر گونه دستور یا شکایت قضایی باشد. در ضمن باید دیون دولتی از جمله جریمه و خلافی آن پرداخت شده باشد. در صورتی که خودرو انتخاب‌شده دارای تخلفات رانندگی معوق باشد، متقاضی فروش به صفحه پرداخت تخلفات رانندگی هدایت شده و با فعال کردن رمز دوم اینترنتی کارت خود امکان پرداخت آنلاین خلافی را دارد. پس از انجام مراحل ثبت خودرو و پرداخت تخلفات رانندگی برای خریدار پیامکی با مضمون مشخصات خودرو می‌آید. در این مرحله خریدار پس از ثبت‌نام و دریافت رمزعبور یک بار مصرف، وارد سامانه شده و پس از مطالعه قوانین مربوطه و تایید آنها، درخواست نقل و انتقال ارسالی از سوی فروشنده را مشاهده می‌کند. خریدار در این قسمت، مشخصات خودرو را مشاهده می‌کند و اگر خودرو مشخص شده، مورد تایید خریدار باشد باید دکمه تایید را کلیک کند و در نهایت به صفحه نوبت‌دهی اینترنتی هدایت می‌شود. اگر خودروی مشخص شده با خودرو درخواستی تناقض داشت خریدار باید دکمه «رد» را کلیک کند.
بعد از اینکه خریدار موافقت خود را اعلام و دکمه تایید را کلیک کرد، وارد صفحه نوبت‌دهی اینترنتی می‌شود. در این صفحه خریدار با هماهنگی فروشنده، تعیین می‌کند که در کدام شهر، کدام مرکز تعویض پلاک و چه تاریخ و ساعتی برای مراجعه اقدام کنند.

بیشتر بدانید: تمام مراحل تعویض پلاک در مرکز شماره گذاری به صورت آنلاین فقط ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. متقاضی باید فاصله ۲۴ ساعته مابین زمان ثبت مشخصات و زمان مراجعه به مراکز تعویض پلاک را لحاظ کند تا پلاک‌های انتخاب شده افراد که در انبار مرکزی موجود است به باجه فک و نصب منتقل شود.

قدم سوم؛ حضور در مرکز تعویض پلاک
هنگامی که زمان رزرو شده برای مراجعه به مراکز تعویض پلاک فرا رسید دو طرف معامله باید با ماشین به‌مرکز تعویض پلاک مراجعه کنند. بدون آنکه از خودرو پیاده شوند از لاین ویژه‌ای که برای این امر اختصاص یافته وارد مرکز می‌شوند. حتی نیازی نیست به سالن شماره‌گذاری مراجعه کنند؛ چراکه قبلا از طریق سامانه و به‌صورت اینترنتی مشخصات هویتی و سکونتی خریدار، فروشنده و حتی اطلاعات خودرو ثبت شده است. ابتدا به باجه اصالت خودرو رفته تا وسیله نقلیه مورد بازدید و بررسی کارشناس قرار گیرد. بعد از تایید در این مرحله، مدیر فنی کل فرآیند را به صورت سیستمی کنترل کرده و در صورت تایید و احراز هویت دوطرف، باید خریدار هزینه شماره‌گذاری را با کارت بانکی از طریق الکترونیکی و با گوشی تلفن همراه خود بپردازد. در همین باجه کارت و سند قبلی وسیله نقلیه دریافت شده و ابطال می‌شود. در ادامه سند جدید به‌نام خریدار صادر شده و مقرر می‌شود کارت خودرو به آدرس خریدار پست شود. بعد از آن خریدار و فروشنده که در داخل خودرو مدنظر نشسته‌اند به قسمت فک و نصب پلاک هدایت می‌شوند. در این مرحله نیز، چون از ۲۴ ساعت قبل پلاک مدنظر مشخص شده یا اگر خریدار پلاکی نداشته، پلاک جدید ساخته و آماده شده است، فرایند فک و نصب پلاک فورا انجام می‌شود.

بیشتر بدانید: در زمان مراجعه همراه داشتن اصل کارت ملی متعاملان و اصل سند مالکیت و کارت شناسایی خودرو الزامی است. فقط سواری‌ها و وانت‌ها با پلاک شخصی مشمول شماره‌گذاری اینترنتی هستند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ارزش سهام عدالت همسان سازی حقوق بازنشستگان وام ودیعه مسکن قیمت سکه قیمت دلار قیمت پراید نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک تعویض پلاک خودرو خرید خودرو نوبت دهی اینترنتی پلیس به اضافه ۱۰ شماره گذاری تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۰۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی

سید روح اله لطیفی ، سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت معدن و تجارت ایران در خصوص مقاصد صادراتی خرما اظهار داشت : در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۳۸۹ هزار و ۴۹۵ تن انواع خرما به ارزش ۳۴۵ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۱۲۲ دلار از کشورمان  صادر شده که نسبت به سال قبل چهار درصد در وزن و ۶.۷ درصد در ارزش با افزایش همراه بوده است .

وی افزود :۸۲ کشور ، مقصد صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بوده که هند با خرید ۹۰ هزار و ۲۳۷ تن ، به ارزش ۸۴ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار ، مقصد نخست انواع خرمای ایرانی بود و پس از آن، پاکستان با خرید ۹۱ هزار و ۱۹۹ تن به ارزش ۷۲ میلیون و ۴۴ هزار و ۵۷۶ دلار ، ترکیه با خرید ۳۹ هزار و ۴۸ تن به ارزش ۳۶ میلیون و ۱۶۷ هزار دلار ، قزاقستان با ۲۴ هزار و ۱۴۳ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۲۲ هزار دلار ، چین با ۱۰ هزار و ۳۲۱ تن به ارزش ۱۱ میلیون و ۹۷۵ هزار دلار ، عراق با هشت هزار و ۸۸۶ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و روسیه با ۱۰ هزار و ۱۰۳ تن به ارزش ۹ میلیون و ۳۷۶ هزار دلار ، مقاصد دوم تا هفتم صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند‌.

مدیرکل دفتر مطالعه ، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی ایران ،در خصوص میزان صادرات انواع خرماهای ایرانی توضیح داد: خرمای مضافتی با ۱۵۹ هزار و ۵۰۱ تن به ارزش ۱۸۱ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۰۶ دلار ، بیشترین میزان خرید را در بین خرماهای ایرانی در جهان داشته و ۶۵ کشور نیز به صورت مستقیم این خرما را از کشورمان در سال ۱۴۰۲ وارد کردند .

لطیفی در خصوص سایر خرماهای پر طرفدار ایرانی گفت: خرمای زاهدی با ۷۲ هزار و ۴۸۸ تن به ارزش ۴۳ میلیون و ۵۷۵ هزار دلار ، دومین خرمای پر فروش ایرانی بود که ۳۶ کشور خریدار آن بودند و پس از آن خرمای شاهانی با ۴۶ هزار و ۴۵۹ تن به ارزش ۳۷ میلیون و ۳۵۴ هزار دلار ، میهمان ۳۰ کشور بود .

وی افزود: خرمای کلوته با ۴۴ هزار و ۶۹۷ تن به ارزش ۳۰ میلیون و ۲۸۵ هزار دلار و صادرات به ۲۸ کشور ، خرمای پیاروم با پنج هزار و ۸۶۶ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۶۵۵ هزار دلار و صادرات به ۳۱ کشور ، خرمای استعمران با ۳۸ هزار و ۵۸۷ تن به ارزش ۱۷ میلیون و ۴۵۴ هزار دلار و صادرات به ۵۶ کشور ، خرمای کبکاب با ۱۰ هزار و ۲۴۱ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و صادرات به ۳۳ کشور ، خرماهای سایر (فاقد کد تعرفه مستقل تعریف شده ) با ۱۰ هزار و ۹۳۰ تن به ارزش ۶ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار و صادرات به ۴۵ کشور ، خرمای خاصویی با ۷۱۷.۵ تن به ارزش ۷۷۱هزار و ۵۰۰ دلار و صادرات به ۱۲ کشور و خرمای برحی با ۸.۵ تن به ارزش ۱۵ هزار و ۳۰۶ دلار و صادرات به دو کشور به ترتیب  از پر طرفدارترین خرماهای صادر شده در سال ۱۴۰۲ بودند‌.

مدیرکل دفتر مطالعه ، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی ، اشاره ای به نام همه کشورهای خریدار خرمای ایرانی داشت و گفت : اتریش، اردن، آرژانتین ، ارمنستان، ازبکستان ، اسپانیا، استرالیا، آفریقای جنوبی ، افغانستان، آلبانی ، آلمان ، امارات، اندونزی ، انگلستان، اوکراین، اوگاندا، ایتالیا، ایسلند، بحرین، برزیل، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، بنگلادش، بوسنی ، پاکستان، پرو، تاجیکستان ، تانزانیا ، تایلند ، تایوان ، ترکمنستان ، ترکیه ، ترینیداد و توباگو ، مالت، آذربایجان، چک، مولداوی، یوگسلاوی ، چین، دانمارک ، رومانی، ژاپن ، سریلانکا ، سنگاپور ، سوریه ، سومالی، سوئیس، سوئد، شیلی، صربستان، عراق، عمان، روسیه، فرانسه، فنلاند ، فیلیپین ، قرقیزستان ، قزاقستان ، قطر ، کانادا، کره جنوبی، کرواسی ، کلمبیا ، کنیا، کویت ، گرجستان ، لبنان، لهستان، لیتوانی ، مالدیو، مالزی، مجارستان، مغولستان، مکزیک ، موریس، نروژ ، نیوزیلند ، هلند ، هند ، ونزوئلا و یونان ، ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند‌‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید نهال گردو اصلاح شده ضمانتی و معتبر
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب